STRENGHT

  • 2022, 135 classes at MET Oliva with Pilar Cordon
  • 2021, 5* 160 classes with Lorenzo de Luca (several rankings)

Ett annat problem med generisk levitra eller andra vanliga erektionstabletter är att de inte ger fullständig täckning. Även om de vanligtvis innehåller ingredienser som sildenafil, hydroxyapatit och testosteronbaserade hämmare, innehåller de också andra ingredienser som efedrin, koffein, glycerin, mentol och natriumbikarbonat. Många män har svårt att upprätthålla erektion när de kombineras med dessa ytterligare ingredienser. I sällsynta fall kan blodkärl som försörjer penis spricka under en erektion och orsaka dödsfall.

Levitra tabletter säljs i antingen två mg eller fyra mg koncentration och finns i generisk form. För att bibehålla effektiviteten och upprätthålla en erektion måste Levitra-doserna justeras ofta. Även om det inte rekommenderas att ta mer än 20 mg av en enskild dos åt gången, överskrider män ibland denna dos utan uppenbar skada för sin hälsa. Vissa män tar även flera doser Levitra, ibland upp till fem eller sex gånger per dag.

En viktig punkt att komma ihåg är att tillverkaren av generiskt levitra rekommenderar en maximal daglig dos på endast femtio milligram. Detta motsvarar två eller tre doser av läkemedlet. Läkemedlet bör aldrig tas mer än sex timmar före samlag, även om man använder det speciella tablettpreparatet. Levitra läs mer är i första hand en alfa-blockerare; därför blockerar den de kemikalier i hjärnan som är ansvariga för bildandet av blodkärl. Alla ytterligare doser blir ineffektiva och kan till och med vara skadliga. Levitra ska inte användas för att behandla någon sjukdom eller något tillstånd som inte har behandlats ordentligt av en läkare.

Nuance Bleu VDM Z ( 2011 - Z )

Nabab de Reve

Hirondelle Bleue

Quidam de Revel

Melodie en Fa

Canturo

Blue Curacao